Ons Gaan Nou Lekker Braai Vol. 3 [CD] | Echo's Record Bar Online Store
Ons Gaan Nou Lekker Braai Vol. 3 CD - CDSEL0311

Product Not
Available to Order


Product Details

Ons Gaan Nou Lekker Braai Vol. 3
Cat No.
  • CD
Friday 28th September 2018


Disc 1 [CD]
1 Stoomtrein Kurt Darren Met Snotkop
2 Hiekies In Hartenbos Snotkop
3 Cassy O' George Ezra
4 Chick Medley: I Love Rock 'n Roll, Fire, She's In Love With You, If You Can't Give Me Love Andriëtte
5 Home Daughtry
6 Another Universe Arno Carstens
7 Lalie Refentse
8 Your Man Elandré
9 Teach Your Children Steve Hofmeyr Duet With Coleske
10 Bonnie Tyler Medley Liezel Pieters
11 Fading Like A Flower (Every Time You Leave) Roxette
12 How Can We Be Lovers Michael Bolton
13 Swear It Again Westlife
14 Hey Now (Girls Just Want To Have Fun) Cyndi Lauper
15 Angel 4Werke
16 Brannewyn Laat My Staan Ricus Nel
17 Johnny Cash Medley: Get The Rhythm, Walk The Line, Folsom Prison Blues, Ring Of Fire Adam Tas
18 Lay Back In The Arms Of Someone Smokie
19 The Sound Of Silence Nicholis Louw
20 Groen Trui Jan Blohm
Disc 2 [CD]
1 Sonhorlosie Andriëtte
2 Draai en Draai en Draai 4Werke
3 Cecilia Simon And Garfunkel
4 Perfect Fairground Attraction
5 Long Cool Woman Dozi
6 60'S Forever Medley:
  1. Sugar Sugar
  2. Knock Three Times
  3. It’s My Party
  4. In The Summer Time
  5. Great Balls of Fire
  6. Greased Lightning
7 Photograph Nickelback
8 Hold the Line Toto
9 Last Night Travelin' Buddies
10 Die Perfekte Een Vir My Brendan Peyper
11 Net Hier Nicholis Louw
12 Why Don't You Spend The Night Ray Dylan
13 Country Medley Die Opskop Party Band
14 In The Mood Klipwerf Orkes
15 Transkaroo Richard Black
16 Sak Sarel, Pa Wil 'n Bok Skiet Jakkie Louw
17 Is This The Way To Amarillo Die Campbells
18 Ballad of the Green Baret Manie Jackson
19 I Just Can't Help Believin' Elvis Presley
20 Blowin' in the Wind Bob Dylan