Ons Gaan Nou Lekker Dans Vol.4 [CD] | Echo's Record Bar Online Store
Ons Gaan Nou Lekker Dans Vol.4 CD - CDSEL0312

Product Not
Available to Order


Product Details

Ons Gaan Nou Lekker Dans Vol.4
Cat No.
  • CD
Friday 12th October 2018


Disc 1 [CD]
1 By Jou Theuns Jordaan
2 Dreams The Cranberries
3 Vat My, Maak My Joune Kurt Darren
4 Don't You (Forget About Me) Simple Minds
5 Gloria Laura Branigan
6 Dressed For Success Roxette
7 Jonk En Dronk Snotkop
8 When You’re Looking Like That Westlife
9 One & One Robert Miles Feat. Maria Nayler
10 You Can Win If You Want Modern Talking
11 Rock This Country! Shania Twain
12 Tirn se Dinge Klipwerf Orkes
13 Marie, Marie Shakin' Stevens
14 Dreamin' Cliff Richard
15 Save the Last Dance for Me Mixed Emotions
16 Die Langpad Medley:
  1. Crying In The Rain
  2. Rio
  3. Free Electric Band
  4. Massachusetts
17 Dis Verby Ray Dylan
18 Dis Net Ek En Jy Nicholis Louw
19 Is It Love Twenty 4 Seven
20 Dreams (Will Come Alive) 2 Brothers On The 4th Floor
Disc 2 [CD]
1 Rooi Roos - Tien van Harte Nadine Duet Met Gerhard Steyn
2 Endless Road Time Bandits
3 Manic Monday The Bangles
4 Get Outta My Dreams, Get into My Car Billy Ocean
5 Cracklin' Rosie Steve Hofmeyr
6 Ogies Vir My Fredi Nest
7 Teenage Queenie Pussycat
8 Gypsey Girl David Scobie
9 One Last Kiss Clive Bruce
10 Single Girl Patricia Lewis
11 Tougher Than the Rest Ray Dylan
12 Jan Asseblief Tog Squeeze My Dozi
13 Super Sokkie Medley:
  1. Don't Tell Me The Time
  2. On Silent Wings
  3. Beds Are Burning
  4. The Final Countdown
DJ Euro
14 Wheels On Fire BZN
15 It's Hard To Be Humble Mac Davis
16 I'm On My Way The Proclaimers
17 Wake Me Up Before You Go Go Wham!
18 I'm A Believer The Monkees
19 Meisie sonner Sokkies Refentse
20 Down Under Men At Work
21 Snoekie Robbie Wessels